Jin Shin Jyutsu punten

Jin Shin Jyutsu punten terug vinden op de hand.

Jin Shin Jyutsu is een hele mooie Japanse methode om jezelf met magnetiseren/handoplegging te herstellen. Op sommige plaatsen ontmoeten veel verschillende energiebanen elkaar. Op die kruispunten op het lichaam is de energie, die je lichaam onderhoudt, heel gemakkelijk toegankelijk. Bij spanning, stress aandoeningen, ziekte ed zijn sommige belangrijke kruispunten geblokkeerd en door je eigen hand een tijd daarop daarop te houden kan je die blokkade opheffen. Dan kan de energie weer gaan stromen en de pijn of ziekteverschijnselen verdwijnen of gaan sterk verminderen. Het puntje wat op hand gevoelig was verdwijnt. Het probleem bij de toepassing van dit systeem is dat de meeste mensen niet kunnen voelen of een punt geblokkeerd. Uit mijn praktijk blijkt dat bij de meeste mensen de overeenkomstige punten,die voor een behandeling in aanmerking komen, op de hand gevoelig tot pijnlijk zijn wanneer je er met een bolletje van 1 tot 2 mm of stompe punt op drukt.  

Wil je meer info over de behandeling met JSJ dan heb ik daar een serie toepassingsbrochures over. Meer info hierover op www.nanozilverwater.nl

Er is zoveel meer mogelijk dan men in het algeen bekend maakt. Wil je de uitgebreide algemene gratis brochure ontvangen om je afweersyteem te versterken en te sturen stuur dan een mail: driekvdvet@gmail.com .

Een goed boek over de basisprincipes van  Jin Shin Jyutsu voor iedere leek die zorg voor zijn gezondheid wil uitbreiden zonder afhankelijk te zijn wat de wereld kan bieden:  Jin Shin Jyutsu door Alice Burmeister en Tom Monte.  ISBN 978 90 6229 058 / NUR 873  Alice Burmeister heeft de kennis in de vorige eeuw vanuit Japan naar het westen gebracht.

JSJ punten op het lichaam

JSJpunten op de binnenzijde van de hand.

JSJpunten op de bovenzijde van de hand. 19h kan ook wat hoger liggen op de wijsvinger tot aan het 3e gewricht. Op de arm zit het punt dan ongeveer 11/2 handbreedte onder de bovenkant van de schouder. Bij allergie of auto-immuunziekte is dat punt meestal gevoelig en moet in de behandeling ingebouwd worden.